Friptură de Miel la Cuptor: Rețetă Simpla din: pulpa de miel, usturoi, ulei, rozmarin, sare, piper, vin, cartofi, ceapa, miere. Friptura de miel este o alegere populară pentru mesele festive, fie că vorbim de Paște sau de alte ocazii speciale. Cu textura sa fragedă și aroma distinctă, mielul este ideal pentru a fi pregătit la […]
Ciorbă grecească de vită
PrinteazaCiorbă grecească de vită
Ingrediente:
- 600 g carne de vacă
- zarzavat de supă
- sare
- 50 g orez
- 2 gălbenuşuri
- lămîie sau sare de lămîie
- 1 legătură pătrunjel
- 2 1/2 l apă
Mod de preparare:
Ciorbă grecească de vită: Carnea se taie bucăţi mai mici egale şi se fierbe cu 2 1/21 apă şi sare. Se spumează pe parcurs, apoi se pune zarzavatul curăţat tăiat în două în lung.
După ce a fiert zarzavatul se scoate şi se pune la fiert orezul.
La sfîrşit se adaugă gălbenuşul, zeama de lămîie şi pătrunjelul tocat.
Pofta buna!
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer din: dovlecei, ou, pesmet, parmezan, usturoi, paprika, sare, piper, ulei. Descoperă secretul unei cină delicioase și ușoare cu această rețetă de dovlecei pane cu parmezan preparați în Air Fryer. Perfect crocanți la exterior și suculenți în interior, acești dovlecei nu doar că sunt o opțiune sănătoasă, dar aduc […]