Ciorbă grecească de vită

Printeaza

Ciorbă grecească de vită

Ingrediente:

  • 600 g carne de vacă
  • zarzavat de supă
  • sare
  • 50 g orez
  • 2 gălbenuşuri
  • lămîie sau sare de lămîie
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 1/2 l apă

 

Mod de preparare:

Ciorbă grecească de vită: Carnea se taie bucăţi mai mici egale şi se fierbe cu 2 1/21 apă şi sare. Se spumează pe parcurs, apoi se pune zarzavatul curăţat tăiat în două în lung.

După ce a fiert zarzavatul se scoate şi se pune la fiert orezul.

La sfîrşit se adaugă gălbenuşul, zeama de lămîie şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Friptură de Miel la Cuptor – Rețetă Simpla

Friptură de Miel la Cuptor: Rețetă Simpla din: pulpa de miel, usturoi, ulei, rozmarin, sare, piper, vin, cartofi, ceapa, miere. Friptura de miel este o alegere populară pentru mesele festive, fie că vorbim de Paște sau de alte ocazii speciale. Cu textura sa fragedă și aroma distinctă, mielul este ideal pentru a fi pregătit la […]

Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer

Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer din: dovlecei, ou, pesmet, parmezan, usturoi, paprika, sare, piper, ulei. Descoperă secretul unei cină delicioase și ușoare cu această rețetă de dovlecei pane cu parmezan preparați în Air Fryer. Perfect crocanți la exterior și suculenți în interior, acești dovlecei nu doar că sunt o opțiune sănătoasă, dar aduc […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.