Ciorbă de iepure
PrinteazaO reteta de ciorba de iepure din: iepure, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, vin rosu, bors, oua, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper si otet.
- 1 kg iepure
- 150 g ceapa
- 100 g morcovi
- 100 g pastarnac
- 100 g telina
- 150 ml vin rosu
- 1 l bors
- 2 oua
- 100 g smantana
- 100 ml ulei
- 50 g patrunjel radacina
- sare
- piper
- 50 g otet
Mod de preparare:
Speli bucăţile de iepure în apă rece. Le pui la foc într-o oală cu 1,5 I apă, împreună cu morcovii, păstâr- nacul, ţelina, tocate toate, ceapa tocată mărunt, sare şi piper, lei spuma formată, adaugi uleiul, oţetul şi vinul roşu, iar când este aproape gata adaugi borşul.
Dregi ciorba cu ouăle bătute cu smântână şi presari pătrunjel tocat fin pe deasupra.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de iepure
Nu am mancat ciorba de iepure
Nici eu, dar cred ca-i buna ciorba de iepure!