Ciorbă de iepure

Printeaza

O reteta de ciorba de iepure din: iepure, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, vin rosu, bors, oua, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper si otet.

Ingrediente:

  • 1 kg iepure
  • 150 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 100 g pastarnac
  • 100 g telina
  • 150 ml vin rosu
  • 1 l bors
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml ulei
  • 50 g patrunjel radacina
  • sare
  • piper
  • 50 g otet

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de iepure în apă rece. Le pui la foc într-o oală cu 1,5 I apă, îm­preună cu morcovii, păstâr- nacul, ţelina, tocate toate, ceapa tocată mărunt, sare şi piper, lei spuma formată, adaugi uleiul, oţetul şi vinul roşu, iar când este aproape gata adaugi borşul.

Dregi ciorba cu ouăle bătute cu smântână şi presari pătrunjel tocat fin pe deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de iepure

2 comentarii

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Nu am mancat ciorba de iepure

  2. Nici eu, dar cred ca-i buna ciorba de iepure!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.