Ciorba in crusta de paine

Printeaza

Ciorba in crusta de painedin: piept de pui cu os, ceapa, ardei, ciuperci, morcovi, marar, suc de rosii, dovlecei, sare, piper boabe macinat, paini rotunde si ulei de masline.

Ingrediente:Ciorba_in_crusta_de_paine

  • 2 piept de pui cu os
  • 2 cepe
  • 2-3 ardei
  • 200 g ciuperci
  • 3 morcovi
  • 1-2 legaturi marar
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 dovlecei
  • sare
  • piper boabe macinat
  • 4 paini rotunde
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală şi se pune să fiarbă în apă cu sare. Când începe să facă spumă, se curăţă până se limpezeşte apa. Se lasă să fiarbă la foc mic, acoperit cu un capac.

Intre timp, se curăţă legumele, se spală şi se taie. Ceapa se toacă mărunt, morcovii rondele, dovleceii cubuleţe şi ardeii se feliază. Toate se pun să fiarbă împreună cu pieptul de pui. Se adaugă un praf de sare şi un praf de piper.

Separat, se curăţă ciupercile, se spală bine şi se pun să fiarbă separat în apă cu sare. După ce au fiert şi şi-au eliminat toxinele, se scot, se scurg şi se taie apoi după preferinţă. Se adaugă în ciorbă şi se mai lasă să fiarbă.

Ciorba se drege cu sucul de roşii, se mai adaugă sare şi piper, după gust şi, la sfârşit, se pune şi mărarul tocat mărunt. Ciorba se serveşte în crustă de pâine.

Ciorba in crusta de paine

Ciorba_in_crusta_de_paine

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. arata pur si simplu minunat

  2. Adriana Valentina

    Mi-ai facut pofta de ciorba

  3. Ce-mi place ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.