Ciorba de legume aromata

Printeaza

Ciorba de legume aromata din: fasole, ceapa, morcov, telina, pastarnac, petrunjel, rosii, sare, lamaie.

Ingrediente:

  • 200 g fasole păstăi congelată
  • o ceapă
  • un morcov
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • câte o rădăcină de păstârnac şi pătrunjel
  • 4 roşii
  • sare
  • zeama de la 1/2 de lămâie

 

Mod de preparare:

Ciorba de legume aromata:  taie mărunt rădăcinoasele şi se pun cu apă la fiert. După 20 de minute se pun fasolea congelată şi ceapa. Se lasă 5 minute şi apoi se pun roşiile tăiate mărunt.

lasă 10 minute la fiert, se trage oala de pe foc, se acreşte cu zeama de lămâie şi se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie de castraveți și avocado

Smoothie de castraveți și avocado: Băutura perfectă pentru un stil de viață sănătos – este o băutură sănătoasă și răcoritoare, perfectă pentru a-ți începe ziua cu energie sau pentru a te hidrata în timpul zilei. Această rețetă combină prospețimea castraveților cu cremozitatea avocado-ului, rezultând un smoothie echilibrat și plin de nutrienți esențiali. Prepararea acestui smoothie […]

Cremă bavareză

Cremă bavareză – cunoscută și sub numele de Bavarois, este un desert rafinat și elegant, perfect pentru a încheia o masă festivă sau pentru a impresiona oaspeții. Acest desert clasic din bucătăria franceză combină textura ușoară și aerată a frișcăi cu bogăția și finețea cremei de vanilie. Este un preparat sofisticat care necesită atenție și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.