Cureţi şi speli legumele şi le tai cubuleţe, conopida o desfaci în bucheţele, iar fasolea o tai bastonaşe. într-o oală de 4 l, pui apă la fiert cu condimente după gust.
In ulei căleşti legumele, iar când sunt bine călite, le pui în apa care clocoteşte între timp.
Laşi să fiarbă legumele la foc mic, iar când sunt gata, adaugi fideaua şi mai laşi 5 minute, apoi condimentezi, presari verdeaţa şi supa e gata.
In loc de leuştean (dacă nu preferi gustul), poţi adăuga pătrunjel, ţelină sau busuioc.
La final adaugi borsul după gust. Opreşti focul şi e gata ciorba. Serveşti fierbinte sau călduţă.
Ciorba de cocos cu fidea din: cocoş, morcov, astarnac, ceapa, rădăcină de pătrunjel, telina, ardei fidea, sare, bors, pătrunjel verde, mărar, leuştean. Ingrediente: 1 cocoş 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ardei 50 g fidea sare 1 l borş proaspăt câte 1 legătură de pătrunjel verde, mărar şi […]
Ciorba de loboda cu fidea din: loboda, morcov, ceapa, telina, fidea, bors, sare. Ingrediente: 4 legături lobodă 1 morcov 2 fire de ceapă 1 ţelină mică 1 rădăcină de pătrunjel o mână de fidea 1/2 l borş câteva fire de pătrunjel şi câteva de leuştean sare condiment (facultativ) Mod de preparare: Cureţi şi tai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Buna rau ciorba de legume cu fidea