Ciorba de legume cu loboda rosie

Printeaza

Ciorba de legume cu loboda rosie din: morcovi, telina, gulie, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, rosii, pastai de fasole, mazăre boabe, lobodă roşie, leustean si marar, piper macinat, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 gulie mică
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2-3 roşii
  • 200 g păstăi de fasole
  • 200 g mazăre boabe
  • 1 grămăjoară de lobodă roşie
  • frunze de leuştean şi mărar verde
  • piper măcinat
  • sare

Mod de preparare:

Speli, cureţi şi toci pe rând legumele: ceapa mărunt, păstăile de fasole bastonaşe, ţelina, gulia, morco­vii, rădăcina de pătrunjel şi ardeii cubuleţe, roşiile opărite şi decojite tot cubuleţe, frunzele de lobodă tăiate mai mare, frunzele de leuştean şi mărar toca­te mărunt.

Fierbi legumele în 2 litri de apă, mai întâi ceapa, fasolea, apoi morcovii, ţelina şi pătrunjelul.

După 5 minute adaugi gulia, ardeiul şi mazărea. După alte 5 minute, pui roşiile şi loboda.

Potriveşti de piper şi sare, presari verdeaţă tocată şi laşi ciorbiţă acoperită până o serveşti.

Această ciorbiţă este foarte bună si rece.

 

Ciorba de legume cu loboda rosie

Ciorba_de_legume_cu_loboda_rosie

Pofta buna!

 

 

Ciorbă de Pui a la Grec: Rețetă Clasică și Aromată

Ciorbă de Pui a la Grec: Rețetă Clasică și Aromată din: piept de pui, apa, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, orez, oua, suc de lamaie, smantana, sare, piper, patrunjel. Inspirată din bucătăria mediteraneană, aceasta ciorbă combină cu măiestrie aromele subtile ale legumelor cu textura delicată a puiului și aciditatea perfect echilibrată a lămâii. Urmați această […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.