Gogosi la air fryer din: lapte, nesarat, drojdie, zahar, esenta vanilie, faina, scortisoara, ou. Timp de preparare 30min, Timp de gatire 25 min, 6-8 gogosi Gatiti gogosi delicioase si pufoase in doar un strop de ulei. Serviti cu topping dupa preferinta Gogosi la air fryer Ingrediente: 125ml lapte caldut 50gr unt nesarat, topit si racit […]
Ciorba de legume cu oase de porc
PrinteazaCiorba de legume cu oase de porc din: oase de porc, dovlecel, morcovi, ardei gras, telina, fidea, ceapa, bors, oua, leustean, bulion, apa.
Ingrediente:
- 4-5 oase de porc cu carne
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 1/2 ţelină
- 2 grămăjoare fidea
- 1 ceapă mare
- 1 l borş de putină (sau după gust)
- 2 ouă
- leuştean (după gust)
- 2 linguri bulion
- apă
Mod d preparare:
Intr-o oală pui oasele la foc, până se topeşte untura de pe ele. Scurgi untura şi adaugi apă până acoperi oasele.
Le pui la fiert până dă apa în clocot. Scurgi apa şi clăteşti oasele în 2 ape. Le pui din nou la foc în apă, cât să le acopere bine, iar după ce apa a dat în clocot, adaugi legumele tăiate cubuleţe şi laşi să fiarbă la foc potrivit.
Adaugi bulionul şi borşul fiert în prealabil, precum şi fideaua şi mai dai în clocot până este gata.
După ce opreşti focul, adaugi leuşteanul şi ouăle bătute.
Servesti ciorba fierbinte.
Ciorba de legume cu oase de porc
Pofta buna!
Clatite cu ricotta din: oua, ricotta, pudra de proteina, praf de copt, sare. Ingrediente: 2 oua 120gr branza ricotta 30gr pudra de proteina cu aroma de vanilie 1/2 lingurita praf de copt 1 praf sare Mod de preparare: Ungeti o tigaie cu ulei si incalziti bine. Combinati oualele cu ricotta, omogenizati si incorporati […]