Ciorba de legume in stil arabesc

Printeaza

Ciorba de legume in stil arabesc din: cartofi, ceapa, morcovi, telina, dovlecei, unt, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 cartofi mijlocii
  • 1 ceapă
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 8 dovlecei mici
  • 3 linguri unt
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare Ciorba de legume in stil arabesc:

Se curăţă şi se spală cartofii, dovleceii şi morcovii.

Se taie cubuleţe ţelina, ceapa şi roşiile se curăţă şi se taie mărunt. Se pun împreună într-o oală cu apă şi se lasă la fiert.

Când sunt fierte cam la jumătate, se adaugă untul, piperai şi sarea.

Se lasă un clocot şi se dă oala la o parte. Se adaugă, amestecându-se bine, sucul de lămâie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.