Ciorba de legume cu suc de rosii

Printeaza

Ciorba de legume cu suc de rosii din: ceapa, ulei, morcovi, sare, piper, cartofi, fasole, suc de rosii, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 ceapă tocată
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 albitură
  • sare
  • piper
  • 2-3 l apă
  • 3 cartofi
  • 200 g fasole fiartă
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 roşie

 

Mod de preparare Ciorba de legume cu suc de rosii:

Căleşti ceapa în ulei şi când devine sticloasă adaugi morcovii şi albitura, amesteci, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi tomi apa fiartă.

După ce s-au înmuiat legumele, adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe, laşi la fiert, apoi pui boabele de fasole, ţii 10 minute pe foc şi torni sucul de roşii şi roşia făcută cubuleţe.

Laşi aromele să se combine, iei oala de pe foc şi presari pătrunjelul tăiat fin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.