Ciorbă de Porc cu Borș și Legume: O Rețetă Tradițională Plină de Aromă din: carne de porc, apa, bors, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, ardei, cartofi, fasole, leurda, rosii, sare, piper, dafin. Ciorba de porc este unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din bucătăria tradițională, oferind o combinație perfectă de gusturi și arome. Această […]
Ciorba de linte cu bacon
PrinteazaCiorba de linte cu bacon din: linte, ceapa, morcov, pastarnac, suc de lamaie, rosii, ulei, bacon, sare, verdeata.
Ingrediente:
- o conservă mare linte gata fiartă
- o ceapă
- un morcov
- un păstârnac
- sucul unei lămâi
- 2-3 linguri cuburi de roşii în bulion
- o lingură ulei
- sare
Pentru servit:
- bacon
- verdeaţă
Mod de preparare:
Se căleşte uşor ceapa în ulei şi apoi se toarnă apă. Se pun morcovul şi păstârnacul tăiate fâşii şi se lasă la fiert.
Când sunt aproape gata fierte, se pune lintea trecută sub un jet de apă rece.
Se lasă să fiarbă împreună, se pun cubuleţele de roşii, se sărează şi, după ce se trage de pe foc, se pune sucul de lămâie.
Se serveşte cu bacon rumenit şi verdeaţă.
Ciorba de linte cu bacon
Pofta buna!
Ciorbă de Midii cu Legume și Fidea
Ciorbă de Midii cu Legume și Fidea din: midii, fidea, morcovi, telina, ceapa, usturoi, rosii in bulion, supa de legume, frunze de dafin, sare, piper, ulei de masline, coriandru. Ciorba de midii cu legume și fidea este o rețetă sofisticată, care aduce împreună bogăția mării și prospețimea grădinii într-un singur bol. Perfect echilibrată între nutrienți […]