Magiun de Prune: Tradiție și Gust Autentic în Bucătăria Ta – este un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său dulce-acrișor și textura sa densă și catifelată. Acest deliciu natural este preparat fără adaos de zahăr, punând în valoare dulceața naturală a prunelor coapte. Perfect pentru a fi savurat pe pâine proaspătă sau folosit ca […]
Ciorbă de lobodă cu cartofi
PrinteazaCiorbă de lobodă cu cartofi din: frunze de loboda, cartofi, ceapa verde, patrunjel, marar, leustean, rosii, sare de lamaie, ulei.
Ingrediente:
- 1/2 kg frunze de lobodă
- 2 cartofi
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- 1 legătură de leuştean
- 2-3 roşii din conservă
- oţet sau sare de lămâie
- ulei
Mod de preparare:
Ciorbă de lobodă cu cartofi: Tai mărunt loboda curăţată ş spălată, ceapa şi cartofii tăiaţi cubuleţe ş le pui într-o oală să se înăbuşe în ulei.
Apoi, în funcţie de cât de deasă vrei să iasă ciorba pui 1 l de apă (sau 2) şi laşi să fiarbă.
Când totul este semifiert mai pui tot atâta apă, roşiile fără coajă şi potriveşti de sare.
Laşi să fiarbă complet, acreşti cu sare de lămâie sau oţet ;i stingi focul.
Pui toată verdeaţa tocată mă-unt şi acoperi oala.
Pofta buna!
Supă Vegetariană de Linte – Rețeta Perfectă pentru Sănătate și Gust – ideală pentru o masă ușoară și sănătoasă. Bogată în proteine, fibre și vitamine, lintea este un ingredient versatil care se combină perfect cu legume și condimente aromate. Această supă nu doar că oferă o sațietate de durată, dar și contribuie la o digestie […]
Incoming search terms:
- ciorba de loboda cu cartofi
- ciorba de cartofi cu loboda
- ciorba loboda cu cartofi
- bors de loboda cu cartofi