Ciorba de loboda cu ceapa verde

Printeaza

O reteta de ciorba de loboda cu ceapa verde din: apa, bors, loboda, ceapa verde, morcovi, patrunjel, orez, marar, leustean, ulei, sare, piper si ou.

Ingrediente:Ciorba de loboda cu ceapa verde

  • 1 ½ apa
  • 500ml bors
  • 5 legaturi de loboda
  • 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire)
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri de orez
  • ½ legatura de marar
  • ½ legatura de patrunjel
  • ½ legatura de leustean
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se curata radacinoasele, se spala si dau pe razatoare. Ceapa verde se curata si se toaca. Intr-o oala de ciorba se pune uleiul si se adauga zarzavatul ras si ceapa verde. Se inabusa putin si se adauga apa si sarea.

Se lasa sa fiarba 10 minute si se adauga si orezul. Cand orezul este aproape gata se adauga loboda spalata si taiata subtire. Dupa ce da un clocot se pune si borsul fiert separat, mararul, patrunjelul si leusteanul tocate fin. Se mai da ciorba in doua trei clocote, se condimenteaza cu piper si se drege cu un ou.

Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ciorba de loboda cu ceapa verde

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de loboda verde

1 comentariu

  1. Vreau o farfurie ca sa-ti zic cum a iesit ciorba 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.