Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]
Ciorbă de lobodă cu crutoane
PrinteazaCiorbă de lobodă cu crutoane din: loboda, marar, patrunjel, usturoi, faina, paine, bors.
Ingrediente:
- 1 farfurie adâncă plină cu lobodă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 lingură făină
- 2-3 felii de pâine
- 1/2 l borş
Mod de preparare:
Speli loboda în câteva ape, o tai mărunt o pui la fiert în apă cu sare. Desfaci făina într-o ceaşcă de apă, pisezi usturoiul şi le pui în oală când loboda este fiartă.
După câteva clocote o acreşti cu borş fiert separat şi mai laşi pe foc câteva minute.
La urmă adaugi mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt. Tai feliile de pâine în bucăţele, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.
Serveşti ciorba cu crutoanele alături ca să-şi pună fiecare după preferinţă.
Ciorbă de lobodă cu crutoane
Poftă bună!
Salată de Primăvară cu Loboda și Feta
Salată de Primăvară cu Loboda și Feta din: loboda, feta, nuci, ceapa, ridichi, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Salata de primăvară cu loboda și feta este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de gusturile vibrante ale sezonului. Această rețetă nu doar că îmbină texturi și arome îndrăznețe, dar este și […]