Ciorbă de lobodă cu crutoane

Printeaza

Ciorbă de lobodă cu crutoane din: loboda, marar, patrunjel, usturoi, faina, paine, bors.

Ingrediente:

  • 1 farfurie adâncă plină cu lobodă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 căţei de ustu­roi
  • 1 lingură făină
  • 2-3 felii de pâine
  • 1/2 l borş

 

 

Mod de preparare:

Speli loboda în câteva ape, o tai mărunt o pui la fiert în apă cu sare. Desfaci făina într-o ceaşcă de apă, pisezi usturoiul şi le pui în oală când loboda este fiartă.

După câteva clocote o acreşti cu borş fiert separat şi mai laşi pe foc câteva minute.

La urmă adaugi mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt. Tai feliile de pâine în bucăţele, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.

Serveşti ciorba cu crutoanele alături ca să-şi pună fiecare după preferinţă.

 

Ciorbă de lobodă cu crutoane

Ciorba de loboda cu crutoane

Poftă bună!

 

 

Supă Cremă de Loboda

Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]

Salată de Primăvară cu Loboda și Feta

Salată de Primăvară cu Loboda și Feta din: loboda, feta, nuci, ceapa, ridichi, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Salata de primăvară cu loboda și feta este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de gusturile vibrante ale sezonului. Această rețetă nu doar că îmbină texturi și arome îndrăznețe, dar este și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.