Ciorba de loboda cu usturoi verde si morcov

Printeaza

Ciorba de loboda cu usturoi verde si morcov din: loboda, morcov, ceapa, usturoi verde, ou, faina, bors, leustean, sare si piper.

Ingrediente:

  • 6 legatura loboda
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 1 litru bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi loboda şi rupeţi-o în fâşii. Puneţi-o într-o oală cu ceapa şi morcovul curăţate şi tocate mă­runt.

Acoperiţi-le cu puţină apă şi fierbeţi-le 15 minute, apoi tur­naţi borşul fiert separat.

Adăugaţi usturoiul pisat sau tocat foarte mărunt şi lăsaţi să fiarbă încet.

Amestecaţi oul bătut cu făina şi turnaţi amestecul în ciorbă ca să obţineţi zdrenţe de ou.

Mai fierbeţi încă 10 minute, apoi opriţi focul. Adăugaţi leuştean tocat mărunt, la servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.