Ciorbă cu macrou si ciuperci

Printeaza

Ciorbă cu macrou si ciuperci din: macrou, ciuperci, dovlecel, morcovi, ardei rgas, ceapa, rosii, orez, ulei, bors, sare, piper si rozmarin.

Ingrediente:

  • 800 g macrou
  • 300 g ciuperci
  • un dovlecel
  • doi morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 rosii
  • 50 g orez
  • 100 ml ulei
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă şi se taie peştişori, morcovii se curăţă şi se taie cubuleţe. Se încinge uleiul, se pun mor­covii şi ceapa, ardeiul, dovlecelul şi ciu­percile tăiate bucăţi mici. Se călesc cinci minute,, se fierb doi litri de apă şi se pun legumei călite.

Se adaugă orezul şi, când totul este aproape fiert, se pun roşiile date pe râzătoare, borşul şi roz­marinul tocat. Se adaugă peştele tăiat bucăţi mici şi se mai fierb zece minute la foc mic.

Ciorbă cu macrou si ciuperci

Ciorba_cu_macrou_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet. Macroul este un pește marin aparținând familiei Scombridae, care include și alte specii cunoscute, cum ar fi tonul și bonito. Denumirea științifică a macroului comun este “Scomber scombrus“. Familia: Scombridae Genul: Scomber Specii: Scomber scombrus (macroul comun) Aspectul Fizic Caracteristic Macroul este cunoscut pentru corpul […]

Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti

Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti din: file de macrou, cartofi dulci, ulei de masline, sare, piper, mix de verdeturi proaspete. Această rețetă reprezintă o combinație sublimă între aroma bogată a macrului afumat și dulceața cartofilor dulci copti. Macroul afumat este așezat pe un pat de cartofi dulci coapti și servit cu o salată de […]

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie. Ingrediente: 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare) 1 lămâie, feliată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 lingură de ulei de măsline extra virgin 1 linguriță de rozmarin uscat Sare și piper negru, după […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.