Evoluția Berii Lager: Istorie, Proces și Influență Culinară. Berea lager este una dintre cele mai populare și răspândite tipuri de bere din lume. Originea Berii Lager – Primele Mențiuni și Inovații Tehnologice Berea lager își are originile în Europa Centrală, cu primele mențiuni datând din secolul XV. Termenul “lager” provine din limba germană, însemnând “a […]
Ciorba de miel a la grec cu legume
PrinteazaCiorba de miel a la grec cu legume din: carne de miel, smantana, morcovi, ceapa, usturoi, telina, patrunjel verde, galbenusuri de ou, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel fara os
- 500 g smantana
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 telina
- 2 radacini de patrunjel verde
- 4 galbenusuri de ou
- 2 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Puneţi la fiert în 4 litri apă carnea de miel tăiată în bucăţi potrivite şi zarzavaturile curăţate, spălate şi tocate mărunt.
Fierbeţi ciorba la foc potrivit, spre mic. Luaţi spuma de câte ori este cazul.
Când toate ingredientele sunt bine fierte, luaţi oala de pe foc şi adăugaţi smântână amestecată cu gălbenuşurile şi zeama de lămâie.
Presăraţi pătrunjel verde tocat înainte de servire.
Ciorba de miel a la grec cu legume
Pofta buna!
Creveți Picanti cu Usturoi și Piper Cayenne la Air Fryer
Creveți Picanti cu Usturoi și Piper Cayenne la Air Fryer: Rapid și Savuros din: creveti, usturoi, piper, suc de lamaie, ulei, sare, piper, patrunjel. Creveții cu usturoi sunt o opțiune excelentă pentru o cină rapidă și ușoară, plină de arome. Această rețetă îmbină simplitatea preparării cu gustul intens, oferind o variantă sănătoasă și cu puține […]