Ciorbă de miel pentru masa de Paşti

Printeaza

O reteta de ciorba de miel pentru masa de Paşti din: carne de miel, ceapa verde, leustean, patrunjel, bors, orez si galbenus de ou.

Ingrediente:Ciorbă de miel pentru masa de Paşti

  • un kg carne de miel
  • 5 legături de ceapă verde
  • o legătură de leuştean
  • o legătură pătrunjel
  • o jumătate de litru de borş
  • o lingură de orez
  • un gălbenuş de ou

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se spală bine şi se taie cubuleţe, după care se pune la fiert într-un litru şi jumătate de apă, se adaugă sare, apoi se spumuieşte. Se taie mărunt ceapa verde, se spală orezul şi se adaugă la ciorbă.

Când carnea este fiartă, se adaugă borşul fiert separat, se drege cu ou şl se lasă să mai dea câteva clocote. Se stinge focul şi se adaugă verdeaţa.

Ciorbă de miel pentru masa de Paşti

Ciorbă de miel pentru masa de Paşti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.