Ciorbă de miel pentru masa de Paşti
PrinteazaO reteta de ciorba de miel pentru masa de Paşti din: carne de miel, ceapa verde, leustean, patrunjel, bors, orez si galbenus de ou.
- un kg carne de miel
- 5 legături de ceapă verde
- o legătură de leuştean
- o legătură pătrunjel
- o jumătate de litru de borş
- o lingură de orez
- un gălbenuş de ou
Mod de preparare:
Carnea de miel se spală bine şi se taie cubuleţe, după care se pune la fiert într-un litru şi jumătate de apă, se adaugă sare, apoi se spumuieşte. Se taie mărunt ceapa verde, se spală orezul şi se adaugă la ciorbă.
Când carnea este fiartă, se adaugă borşul fiert separat, se drege cu ou şl se lasă să mai dea câteva clocote. Se stinge focul şi se adaugă verdeaţa.
Ciorbă de miel pentru masa de Paşti
Pofta buna!