Ciorba de miel cu morcovi si patrunjel

Printeaza

O reteta de ciorba de miel din: carne de miel, morcovi, patrunjel, ceapa, tarhon, leustean verde, frunze macris, galbenus, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de miel cu morcovi si patrunjel

  • 0,500 g carne miel
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • tarhon, leustean verde
  • 300 g frunze macris
  • 1 galbenus
  • smantina
  • sare si piper

Mod de preparare:
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.

Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei, iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.

Spuma care se face se ia cu spumiera. Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat. Cind sunt aproape fierte toate , se adauga 300g frunze de macris si se fierbe in continuare .

Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul. Cui ii place leusteanul, poate adauga si o frunzulita de leustean.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.