Ciorba de miel cu praz si morcovi
PrinteazaO reteta de ciorba de miel cu praz si morcovi din: arpacas, carne de miel sau oaie, praz, morcovi, ceapa, telina, nap, plante aromatice, sare, piper si patrunjel.
- 50 gr arpacas
- 225 gr carne de miel sau oaie
- 2 bucati praz
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 2 bucati telina
- 1 nap mic
- 1.5 l apa
- 1 manunchi plante aromatice
- sare si piper
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Opareste arpacasul pentru 3 minute, apoi scurge bine. Taie carnea cubulete, apoi taie prazul, morcovii, ceapa si telina. Marunteste napul.
Pune la fiert apa cu arpacasul, carnea, plantele aromatice si asezoneaza cu sare si piper. Inlatura grasimea, apoi da focul mai mic si adauga legumele in oala.
Lasa la fiert cam o ora si jumatate, curatand spuma. Scoate apoi plantele aromatice. Serveste ciorba cu patrunjel tocat si presarat.
Ciorba de miel cu praz si morcovi
Pofta buna!