Coniac de casă cu arome de cafea din: alcool alimentar, boabe de cafea, zahar, apa, extract de vanilie. Această rețetă vă va permite să creați un coniac de casă cu arome bogate de cafea, ideal pentru a vă bucura de gustul și aroma cafelei într-un mod nou și inedit. Ingrediente: 1 litru de alcool etilic […]
Ciorba de miel cu smantana si tarhon
PrinteazaCiorba de miel cu smantana si tarhon din: cap de miel, măruntaie de miel sau carne cu os, zarzavat pentru supă, ceapă, tarhon frunze, făină, ou, smântână, oţet, sare.
Ingrediente:
- 1 cap de miel
- 250 g măruntaie de miel sau carne cu os
- 150 g zarzavat pentru supă
- 1 ceapă, tarhon frunze
- 20 g făină
- 1 gălbenuş de ou
- 100 g smântână
- oţet
- sare
Mod de preparare:
Ciorba de miel cu smantana si tarhon: curăţă seul de pe capul şi carnea de miel şi se opăresc.
rade pielea albă de pe limbă şi de pe bot şi se pune cu restul de carne la fiert.
Dacă mielul este foarte fraged, se pune la fiert o dată cu zarzavatul, ceapa şi frunzele de tarhon tocate mărunt.
Dacă s-a fiert, se scoate din zeamă zarzavatul, se amestecă făina cu smântână, se toarnă în supă, iar apoi se condimentează cu-oţet şi se toarnă supa peste gălbenuşul de ou.
serveşte cu crutoane de chifle prăjite. Carnea se taie bucăţi mai mici, iar pe o farfurie separată se serveşte şi capul.
Osul cranian se sparge la mijloc, iar măduva se consumă unsă pe pâine prăjită.
Pofta buna!
Edamame cu usturoi și susan din: edamame, ulei de susan, usturoi, sos de soia,miere, seminte de susan, sare, piper, coriandru. Ingrediente: 2 căni de edamame (mazăre de soia) congelată 2 linguri de ulei de susan 3 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri de sos de soia 1 lingură de miere (sau alt îndulcitor la […]
Pofta buna!