Ciorba cu ceafa de miel si arpacas: ceafa de miel, ceapa, arpacas, patrunjel, morcov, nap, praz, varza alba, sare. Ingrediente: 900 g ceafa de miel 1 ceapa mare tocata 50 g arpacas cateva frunze de patrunjel 1 morcov mare tocat 1 nap tocat 3 bucati de praz tocat 1/2 varza alba tocata sare Mod […]
Ciorba de miel este unul dintre felurile de mancare care nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Avem pentru voi o reteta savuroasa de ciorba de miel cu leustean si bureti daca vreti sa petreceti Sarbatorile Pascale in mod traditional si pe care puteti s-o preparati la fel de bine si intr-o zi obisnuita […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.