Ciorba de naut cu taitei
PrinteazaCiorba de naut cu taitei din: apa, ulei de masline, sare, usturoi, taitei fara ou, naut, sare, piper.
- 8 cani de apa
- 2 linguri ulei de masline
- o lingurita de sare
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- un pachet de taitei fara ou
- 2 cutii de naut scurse de lichid
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fierbefi apă într-o oală mare şi adăugaţi uleiul de măsline, sarea, usturoiul zdrobit şi tăieteii. Micşoraţi flacăra şi adăugaţi năutul. Fierbeti timp de 8 – 10 minute, în funcţie de pastele pe care le folosiţi. Potriviţi de piper.
Puteti garnisi cu verdeaţă (pătrunjel, arpagic). De asemenea, pentru o supă mai consistentă, puteţi adăuga morcovi fierţi.
Ciorba de naut cu taitei
Pofta buna!