Ciorba de naut cu taitei

Printeaza

Ciorba de naut cu taitei din: apa, ulei de masline, sare, usturoi, taitei fara ou, naut, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_naut_cu_taitei

  • 8 cani de apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de sare
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • un pachet de taitei fara ou
  • 2 cutii de naut scurse de lichid
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Fierbefi apă într-o oală mare şi adăugaţi uleiul de măsline, sarea, usturoiul zdrobit şi tăieteii. Micşoraţi flacăra şi adăugaţi năutul. Fierbeti timp de 8 – 10 minute, în funcţie de pastele pe care le folosiţi. Potriviţi de piper.

Puteti garnisi cu verdeaţă (pătrunjel, arpagic). De asemenea, pentru o supă mai consistentă, puteţi adăuga morcovi fierţi.

Ciorba de naut cu taitei

Ciorba_de_naut_cu_taitei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.