Ciorba de oase de porc

Printeaza

Ciorba de oase de porc din: oase de porc, dovlecel, morcov, ardei gras, telina, fidea, ceapa, bors, oua, leustean, bulion, apa.

 

Ingrediente: Ciorba_de_oase_de_porc

  • 4-5 oase cu carne (prajite si pastrate in untura)
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 telina
  • 2 gramajoare fidea
  • 1 ceapa
  • 1 l bors
  • 2 oua
  • leustean
  • 2 linguri bulion
  • apa

 

 

Mod de preparare:

Intr-o oala pui oasele la foc, pana se topeste untura de pe ele. Scurgi untura si adaugi apa pana acoperi oasele.

Le pui la fiert pana da apa in clocot.

Scurgi apa si clatesti oasele in 2 ape. Le pui din nou la foc in apa, cat sa le acopere bine, iar dupa ce apa a dat in clocot, adaugi legumele taiate cubulete si lasi sa fiarba la foc potrivit.

Adaugi bulionul si borsul fiert in prealabil, precum si fideaua si mai dai in clocot pana este gata.

Dupa ce opresti focul, adaugi leusteanul si ouale batute.

Ciorba de oase de porc

Ciorba_de_oase_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.