Ciorbă de orez cu afumatură de porc
PrinteazaCiorbă de orez cu afumatură de porc os afumat de porc, smantana, orez, usturoi, faina, ceapa, sare si piper.
- 1 os afumat de porc
- 250 g smântână
- 200 g orez
- 5-6 căţei usturoi
- 3 linguri făină
- 1 ceapă
- sare
- piper
- apă
Mod de preparare:
Pui osul afumat la fiert într-o oală cu apă. Speli orezul şi îl adaugi în ciorbă după ce a fiert carnea.
Pui usturoiul pisat, ceapa tăiată mărunt, sare (dacă mai e nevoie) şi piper, mai dai în câteva clocote, apoi o iei de pe foc.
Amesteci într-o farfurie smântână cu făina, adaugi apă, apoi o torni în ciorbă răcită puţin. O serveşti caldă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de orez cu afumatura
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-orez-afumatura-porc html
- ciorba de afumatura cu orez