Ciorba orientala

Printeaza

Ciorba orientala din: carne, morcov, cartof, taitei, tarhon, otet, iaurt, galbenus.

Ingrediente:

  • 100 g carne de vita sau de porc
  • 1/2 morcov
  • 1 cartof
  • 1 lingură tâiţei
  • tarhon
  • oţet de fructe
  • 1 lingură iaurt sau smantana
  • 1/2 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Ciorba orientala: Se taie carnea pătrăţele mici şi se fierbe pînă se înmoaie. Morcovul curăţat se dă pe râzătoare şi se fierbe în puţină apă, împreună cu cartoful tăiat cuburi.

Cand morcovul şi cartoful sunt aproape fierţi, se pun tăiţeii cu care se mai fierb 10-15 minute. Se pune şi tarhonul tocat şi cateva picături oţet de fructe.

Se ia de pe foc şi se drege cu gălbenuşul amestecat cu smantana. Se serveşte cu bucăţelele de carne fierte separat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.