Ciorba de pasare cu taitei de casa

Printeaza

Ciorba de pasare cu taitei de casa

Ingrediente:

  • aripile, coastele, spatele şi gâtul de la 1 pui
  • 1/2 l borş
  • ceapă
  • ardei
  • morcovi
  • ţelină
  • rădăcină de pătrunjel
  • roşii
  • 1 ou
  • sare
  • făină

 

Mod de preparare:

Ciorbă de pasare cu tăiţei de casa: Dintr-un ou, sare şi făină cât cuprinde frămânţi aluatul pentru tăieţei pe care-l laşi deoparte, să se usuce.

Pui la foc bucăţile de pui într-o oală cu apă. Cureţi ceapa, morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel, le toci mărunt şi le adaugi în oală.

La urmă pui roşiile decojite şi date pe râzătoare, adaugi borşul şi sărezi după gust. Intinzi cu sucitorul aluatul, apoi tai teieţei subţiri şi îi adaugi la ciorbă.

Mai laşi să fiarbă foarte puţin si la urmă pui leuşteanul tocat.

 

 

Poftă bună!

 

 

1 comentariu

  1. Cea mai buna ciorba de pasare ever! Multumesc pentru reteta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.