Ciorba cu paste si rasol de vitel
PrinteazaO reteta de ciorba cu paste si rasol de vitel din: rasol de vitel, ceapa, usturoi, morcovi, telina, ardei, paste, ulei de masline, sare grunjoasa si patrunjel.
- o bucata rasol de vitel
- 2 cepe
- un fir usturoi
- 4 morcovi
- o telina mica frunze+radacina
- un ardei
- 100 g paste melcisori
- o lingura ulei de masline
- sare grunjoasa
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Se fierbe rasolul de viţel. Se curăţă între timp legumele, se spală şi se toacă cubuleţe. Se adaugă în oală împreună cu carnea şi se lasă să fiarbă. Separat, în altă oală, se pun să fiarbă pastele în apă clocoti¬tă cu sare. După ce au fiert, se scot în sită şi se trec printr-un jet de apă rece.
Se verifică dacă au fiert carnea şi legumele. Carnea se scoate, se taie cubuleţe şi se adaugă în ciorbă. Se pun şi melcişarii şi se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.
Ciorba cu paste si rasol de vitel
Pofta buna!