Ciorba de Pește cu Năut și Arome Orientale din: file de peste, naut, ceapa, usturoi, ulei de masline, curry, garam masala, pasta de tomate, apa, lamaie, sare, piper, coriandru. Este o rețetă ce combină aromele bogate ale peștelui proaspăt, condimentele orientale și textura catifelată a năutului pentru a crea o experiență culinară remarcabilă. Această rețetă […]
Ciorba de pepene
PrinteazaCiorba de pepene din: coaja de pepene, ceapa, morcov, patrunjel si marar, sare, ulei, corcoduse si smantana.
Ingrediente:
- 1 farfurie adanca cu coaja alba de pepene verde
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel verde si marar
- sare
- 50 ml ulei
- 200 g corcoduse
- 200 g smantana sau iaurt
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi morcovul şi le tai mărunt. Le pui la fiert în 2 – 1/2 l apă clocotită.
In acest timp, cureţi pepenele de coaja verde şi de miez, iar partea albă o tai în cuburi mici.
Când morcovul e pe jumătate fiert, adaugi pepenele.
Potriveşti ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeaţa şi acreşti cu corcoduşe.
Serveşti ciorba cu smântână sau cu iaurt.
Ciorba de pepene
Pofta buna!
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale din: gaina, bors, morcovi, patrunjel, radacina, ceapa, ardei, dovlecel, rosii, usturoi, sare, piper, patrunjel verde. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de Ciorbă de Găină. Perfectă pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, această ciorbă combină savoarea naturală a găinii cu acritura specifică a […]
Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească
Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, bulion, frunze de dafin, leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 250g afumătură (costiță, cârnați sau kaizer) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 3 roșii medii sau 200ml suc de roșii […]