Ciorba de perisoare cu boia

Printeaza

Ciorba de perisoare cu boia din: morcovi, patrunjel, telina, cartofi, mazare, orez, ceapa, ulei, marar, carne, ou, smantana, sare, piper, boia.

 

 

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu boia

  • 6 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 2 cartofi
  • 100 g mazăre
  • 3 linguri orez
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • zeamă de lămâie

Pentru perişoare:

  • 500 g carne tocată
  • 3 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • smântână pentru servire

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se taie cubuleţe. Ceapa se mărunţeşte, se înăbuşe în ulei împreuna cu morcovii, pătrunjelul şi ţelina, apoi se toarnă 1,5-2 l de apă, se asezonează cu sare şi piper şi se fierbe.

Pentru perişoare se amestecă carnea cu orezul, oul, se asezonează cu sare, piper şi boia de ardei şi se amesteca, apoi se modelează perişoare cu mâna umezită.

Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă mazărea, cartofii, orezul şi perişoarele şi se fierbe în continuare la foc mic.

La sfârşit se presară cu mărar şi se potriveşte gustul cu zeamă de lămâie.

Se serveşte cu smântână.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

retete

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]

retete

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

 

retete

Ciorbă de Perișoare simpla si rapida

Ciorbă de Perișoare simpla si rapida din: carne de porc si vita, ceapa, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, telina, apa, oua, pesmet, sare, piper, ulei, zeama de lamaie.   Ingrediente: 500 g carne de porc sau amestec carne de porc și carne de vită 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 cartofi, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.