Ciorba de perisoare cu bors

Printeaza

Ciorba de perisoare cu bors si orez din: carne, ceapa, morcov, rosii, ardei, bors, orez, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu bors si orez

  • 200 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 2 roşii
  • 1/2 ardei capia
  • pătrunjel
  • 1 căniţă orez
  • 1 ou
  • borş
  • 1 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală se pun 2-3 linguri de ulei şi se călesc legumele: ceapa, morcovul, păstârnacul, ardeiul capia şi pătrunjelul, până devin sticloase.

Se toarnă apă călduţă peste legume şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se prepară perişoarele. Se amestecă carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, orezul, oul, făina, pătrunjelul verde tocat.

Se amestecă totul bine, se condimentează cu sare şi piper şi se formează perişoare cât mai mici.

In oala cu legumele se adaugă roşiile blenduite. După 2-3 clocote, se adaugă perişoarele, având grijă să se reducă din intensitatea focului.

Se potriveşte ciorba de sare, piper şi se acreşte cu borş proaspăt, după gust.

Când ciorba este gata, se presară pătrunjel verde şi se serveşte dreasă cu smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de perisoare olteneasca

Ciorba de perisoare cu ardei

Ciorba de perisoare cu ardei din: carne, ceapa, morcov, pastarnac, rosii, ardei, orez. Ingrediente: 200 g carne amestec tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş 1 linguriţă făină   Mod de preparare: Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală se pun 2-3 […]

 

Bors cu perisoare de peste si smantana

Ciorba de perisoare cu peste

Ciorba de perisoare cu peste din: ceapa, morcov, pastarnac, ardei, rosii, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapă medie 1 morcov 1 păstârnac 1 ardei capia 2 roşii coapte 1 cană de suc de roşii ulei sare Pentru perişoare: 400 g carne de peşte (macrou, somn) 1 ceapă mică 2 linguri de orez […]

 

Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan din: carne de curcan, orez, hasma, sare, piper, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată de curcan 50 g orez 1 haşmă (şalotă) 1 ou un vârf cuţit de sare un vârf cuţit de piper 2 morcovi 1 păstârnac 1 pătrunjel i felie de ţelină […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.