Ciorba de perisoare si carne bucati

Printeaza

O reteta de ciorba de perisoare si carne bucati din: carne tocata, carne de porc, morcovi, pastarnac, telina, gulie, ceapa, pasta de ardei, smantana, tarhon, ulei, orez, galbenusuri, sare, piper si patrunjel.

 

Ingrediente:Ciorba de perisoare si carne bucati

  • 250 g carne tocata
  • 250 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 500 g smantana
  • 1 lingura tarhon
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura orez
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi morco­vii, păstârnacul, ţelina şi gulia, le tai cubuleţe şi le căleşti 2 minute în ulei, în oala în care fierbi ciorba.

Tai carnea bucăţele şi o adaugi în oală împreună cu tarhonul.

Laşi să fiarbă împreună. în acest timp pregăteşti perişoarele.

Amesteci carnea tocată cu orezul.

Faci perişoare pe care le adaugi în ciorbă, pui sare şi piper şi laşi să fiarbă.

Dai apoi oala deoparte, adaugi smân­tână amestecată cu ouăle, amesteci şi presari pătrun­jelul verde tocat.

Dacă vrei, poţi acri ciorba cu zeamă de varză sau cu zeamă de lămâ­ie.

Este o ciorbă de sezon foarte gustoasă!

Ciorba de perisoare si carne bucati

Ciorba de perisoare si carne bucati

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde din: carne tocată amestec porc şi vită, ou, pâine mai veche de 1 zi, orez, ceapa, faina, sare, piper, morcovardei gras rosu si verde, ceapă sau ceapa verde, ţelină, bulion sau suc de roşii, borş de tărâţe. Ingrediente: 1/2 kg carne tocată amestec porc şi vită 1 ou 1 felie pâine mai veche de 1 zi 1 lingură […]

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare ceheasca cu usturoi

Ciorba de perisoare ceheasca cu usturoi din: carne tocată de porc, cartofi, usturoi, ou, făină, ulei, smântână, cuburi de supă, sare, piper măcinat, boia de ardei, oţet. Ingrediente: 200 g carne tocată de porc 400 g cartofi 1 căţel de usturoi 1 ou 2 linguri de făină 2 linguri de ulei 100 ml smântână 2 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.