Ciorba de perisoare cu carne de pui

Printeaza

Ciorba de perisoare cu carne de pui din: apa, carne de pui, ceapa, zeama de lamaie, orez, leustean verde, oua, lapte, gris, rosii.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu carne de pui

  • 1 l apă
  • 300 g carne de pui cu os
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • 1 lingură orez
  • leuştean verde
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri lapte
  • 1 linguriţă griş
  • 3 roşii decojite

Mod de preparare:

Speli carnea, o alegi de pe os şi o treci de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu pătrunjelul verde, gălbenuşul, 2 linguri de lapte, sare şi 1 linguriţă de griş.

Separat, pui oasele la fiert într-un vas acope­rit, spumezi, adaugi zarzavatul curăţat şi tocat mărunt, adăugând şi roşiile decojite.

Când zar­zavaturile sunt fierte, scoţi oasele din supă, iar din tocătura pregătită faci biluţe mici şi le pui în supa care fierbe.

Pui orezul spălat şi după circa 20 de minute, iei ciorba de pe foc şi pui leuşteanul şi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare ceheasca cu usturoi

Ciorba de perisoare ceheasca cu usturoi din: carne tocată de porc, cartofi, usturoi, ou, făină, ulei, smântână, cuburi de supă, sare, piper măcinat, boia de ardei, oţet. Ingrediente: 200 g carne tocată de porc 400 g cartofi 1 căţel de usturoi 1 ou 2 linguri de făină 2 linguri de ulei 100 ml smântână 2 […]

 

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors din: os de porc, carne tocata amestec (vită şi porc), ceapă albă, orez, ceapă verde, morcovi, ţelină, păstârnac, borş, pastă de roşii, ulei, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 1 os de porc 500 g carne tocată amestec (vită şi porc) 1 ceapă albă mare 2 linguri orez 2 fire de ceapă verde 2 morcovi 1 […]

 

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde din: carne tocată amestec porc şi vită, ou, pâine mai veche de 1 zi, orez, ceapa, faina, sare, piper, morcovardei gras rosu si verde, ceapă sau ceapa verde, ţelină, bulion sau suc de roşii, borş de tărâţe. Ingrediente: 1/2 kg carne tocată amestec porc şi vită 1 ou 1 felie pâine mai veche de 1 zi 1 lingură […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.