Ciorba de perisoare cu carne de pui din: apa, carne de pui, ceapa, zeama de lamaie, orez, leustean verde, oua, lapte, gris, rosii. Ingrediente: 1 l apă 300 g carne de pui cu os 1 ceapă 1 morcov zeamă de la 1/2 lămâie 1 lingură orez leuştean verde 1 gălbenuş 2 linguri lapte 1 linguriţă […]
Ciorba de perisoare cu cartofi si verdeata
PrinteazaCiorba de perisoare cu cartofi si verdeata din: carne tocata de porc, pesmet, ou, nucsoara, sare, piper, ceapa, unt, morcovi, supa de pui, cartofi, patrunjel.
pentru perisoare:
- 450 g carne tocata de porc
- 2 linguri pesmet
- un ou
- un praf nucsoara
- sare
- piper
pentru supa:
- o ceapa
- 2 linguri unt
- 2 morcovi
- 1,5 l supa de pui
- 3 cartofi
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Pentru perisoare, toate ingredientele se amesteac si se pun la rece. Intre timp, in oala de fiert se caleste ceapa in unt, se adauga morcovii si se lasa 2 minute pe foc.
Se pun cartofii taiati marunt si supa si se lasa la fiert.
Cu mainile umede se modeleaza perisoarele care se pun in oala in momentul in care continutul a ajuns in punctul de fierbere si clocoteste.
Se lasa 30 de minute la fiert, cu capa si, dupa verificarea gustului de sare si piper, se aduce la masa cu patrunjel.
Ciorba de perisoare cu cartofi si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Cea mai simpla ciorba de perisoare
Cea mai simpla ciorba de perisoare din: ceapa, morcov, cartof, ardei gras sau pasta de ardei, orez, carne tocata (în funcţie de preferintă), oua, verdeata, concentrat de legume, zeamă de varză sau borş Ingrediente pentru Cea mai simpla ciorba de perisoare: 2 cepe potrivite 1 morcov mare 1 cartof mare 1 ardei gras sau pastă de ardei […]