Ciorba de perisoare din peste

Printeaza

Ciorba de perisoare din peste: Scoţi fieurile din 2 kg de peşte de toate soiurile. Le treci prin maşina de tocat cu sită deasă împeună cu 2 morcovi, două cepe, 2 ardei. Amesteci bine cu 1 ou, o linguriţă rasă cu sare, puţin piper, puţine condimente, făină.

Le pui a fiert în apă cu sare. Nu vei pune orez deocrece fierbe mai greu decât peştele şi perişoarele se desfac. Separat pregăteşti ciorba punând la fiert legumele întregi şi capetele de peşte, îţi trebuie: 2-3 morcovi, 2-3 cartofi, 2 ardei.

Când sunt fierte le scoţi pe toate şi zeama oi strecori. Pui perişoarele, o acreşti şi potriveşti de sare după gust. De asemenea, vei pune verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.