Compot de Afine cu Vin Roșu din: afine, vin, zahar, scortisoara, coaja de lamaie, anason. Descoperă cum să transformi afinele într-un desert sau garnitură sofisticată cu ajutorul vinului roșu. Acest compot de afine cu vin roșu combină dulceața naturală a afinelor cu astringența vinului, oferind o notă de complexitate care va îmbogăți orice masă. Perfect […]
Ciorba de perisoare din porc
PrinteazaCiorba de perisoare din porc din: carne de porc, ceapa, orez, bulion, morcov, ardei, marar, sare, ou, zeama de varza, faina.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne de porc
- 3 cepe potrivite
- 3 linguri orez
- puţin bulion
- 1 morcov ras
- 1 ardei gras roşu
- mărar
- sare
- 1 ou
- zeamă de varză acră
- puţină făină
Mod de preparare:
Dai prin maşina de tocat carnea de porc, împreună cu 2 cepe. Adaugi orez, sare, oul şi amesteci toată carnea, modelând perişoare, pe care le dai prin făină şi le pui la fiert, după ce a fiert mai întâi zarzavatul.
In oala în care fierbe ciorba, pui un sfert de apă, în care fierbi o ceapă tocată mărunt, 1 morcov ras şi 1 ardei gras roşu mărunţit. Focul trebuie să fie mediu şi să fiarbă 1 oră şi jumătate.
La sfârşit, adaugi mărarul, bulionul, sarea şi zeamă de varză acră, după gust.
Ciorba de perisoare din porc
Pofta buna!
Salată de Scrumbie și Fasole Verde
Salată de Scrumbie și Fasole Verde din: scrumbie afumata, fasole verde, ceapa, capere, mustar, otet, ulei, sare, piper, patrunjel. Salata este o mâncare sănătoasa și plina de nutrienți, perfecta pentru o masă ușoară sau ca parte a unui meniu echilibrat. Scrumbia, fiind un pește bogat în acizi grași Omega-3, și fasolea verde, cunoscută pentru conținutul […]