Ciorba de perisoare cu dovleac din: carne tocata de pui, ou, dovleac, ceapa, morcov, telina, zeama de lamaie, orez, cartofi, rosii, patrunjel.
Ingrediente:
500 g carne tocata de pui
1 ou
1 felie de 200 g dovleac
1 ceapa
1 morcov
1/2 telina mica
zeama de lamaie
2 linguri orez
2-3 cartofi
2 rosii
1 legatura patrunjel sau 1 lingurita cimbru uscat maruntit
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Tai în cuburi ceapa, morcovul şi ţelina şi le pui la fiert în 2 1/2 l apă. Amesteci carnea, oul, un praf de sare şi cimbrul uscat sau verdeaţa fin tocată.
După ce legumele au fiert 10 minute, adaugi perişoare şi continui fierberea pentru câteva minute, până când perişoarele sunt pe jumătate fierte.
Adaugi orezul, cartofii şi roşiile tăiate în cuburi mai mici.
Coci dovleacul sau îl fierbi 10 minute, apoi îl pasezi în blender împreună cu puţină zeamă în care a fiert sau cu supă, dacă ai copt dovleacul.
Când ciorba e gata, adaugi piureul de dovleac şi zeamă de lămâie.
După câteva clocote, potriveşti de sare, stingi focul şi acoperi oala pentru 10 minute.
Ciorba de perisoare cu ardei din: carne, ceapa, morcov, pastarnac, rosii, ardei, orez. Ingrediente: 200 g carne amestec tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş 1 linguriţă făină Mod de preparare: Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală se pun 2-3 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.