Ciorba de perisoare cu legume si verdeata
PrinteazaCiorba de perisoare cu legume si verdeata din: amestec de carne tocata, morcov, patrunjel, cartof, orez, ceapa, ou, bors, sare, piper, ulei si verdeata.
Ingrediente:
- 500 g amestec de carne tocata
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 cartof
- 2 linguri cu orez
- 2 cepe
- 1 ou
- 1 cana cu bors
- sare
- piper
- ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Inăbuşă o ceapă tocată mai mare în puţin ulei. Adaugă 2,5 I de apă clocotită, un praf de sare, morcovul tăiat în rondele, rădăcina de pătrunjel tocată mărunt şi lasă totul să fiarbă acoperit.
Adună spuma des. Amestecă tocătura cu orezul, cealaltă ceapă tocată mărunt şi oul, potriveşte de sare şi piper.
Cu palmele umede, formează perişoare. Când morcovul e fiert, pune perişoarele (ai grijă să nu clocoteas¬că ciorba) şi cartoful tăiat în cuburi.
Când perişoarele sunt gata, adaugă borşul fiert înainte şi strecurat. Lasă ciorba să dea în 2-3 clocote. Serveşte cu verdeaţă tocată mărunt.
Ciorba de perisoare cu legume si verdeata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- perisoare fara ou
Ciorba de perisoare este delicioasaaaaaaaa, pur si simplu delioasaaaaaa
Sa-mi opresti si mie o farfurie de ciorbica din asta!
Ciorba de perisoare e moartea mea