Ciorba de perisoare cu legume si verdeata

Printeaza

Ciorba de perisoare cu legume si verdeata din: amestec de carne tocata, morcov, patrunjel, cartof, orez, ceapa, ou, bors, sare, piper, ulei si verdeata.

Ingrediente:

  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 cartof
  • 2 linguri cu orez
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 cana cu bors
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Inăbuşă o ceapă toca­tă mai mare în puţin ulei. Adaugă 2,5 I de apă clocotită, un praf de sare, morcovul tăiat în rondele, rădăcina de pătrunjel tocată mărunt şi lasă totul să fiarbă acoperit.

Adună spuma des. Amestecă tocătura cu orezul, cealaltă ceapă tocată mărunt şi oul, potri­veşte de sare şi piper.

Cu palmele umede, formează perişoare. Când morcovul e fiert, pune perişoarele (ai grijă să nu clocoteas¬că ciorba) şi cartoful tăiat în cuburi.

Când perişoarele sunt gata, adaugă borşul fiert înainte şi strecurat. Lasă ciorba să dea în 2-3 clocote. Serveşte cu verdeaţă tocată mărunt.

 

Ciorba de perisoare cu legume si verdeata

Ciorba_de_perisoare_cu_legume_si_verdeata

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • perisoare fara ou

3 comentarii

  1. Ciorba de perisoare este delicioasaaaaaaaa, pur si simplu delioasaaaaaa

  2. Sa-mi opresti si mie o farfurie de ciorbica din asta!

  3. Ciorba de perisoare e moartea mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.