Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]
Ciorba cu perisoare de peste – Delicioasa si Gustoasa
PrinteazaCiorba cu perisoare de peste – Delicioasa si Gustoasa din: file de peste, ardei grasi, morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii, franzela, faina, bors, leustean, ulei, sare, piper.
- 250 g file de peste
- 1-2 ardei grasi
- 1 morcov
- patrunjel
- 1 telina
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 50 g franzela
- 25 g faina
- bors
- leustan
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Zarzavatul şi ceapa rase pe răzătoarea mare se călesc 2 min în 2 linguri de ulei.
Totul se stinge cu 1,5 l supă de peşte clocotită şi se lasă să fiarbă până se pregătesc perişoarele.
Carnea de peşte pentru perişoare se pune la robot împreună cu franzela înmuiată şi bine stoarsă;
Se adaugă jumătate de ceapă, făină, sare, piper şi pătrunjelul şi se amestecă bine, până rezultă o pastă omogenă;
Când zarzavatul este bine fiert, se acreşte ciorba după gust; Se formează perişoarele cu ajutorul unei linguriţe şi se pun în ciorba în clocot;
Când toate perişoarele sunt gata, se fierb la foc mic circa 15 min; Ciorba nu se drege.
Pentru aromă, se pune leuştean.
Ciorba cu perisoare de peste
Pofta buna!
Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă
Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă din: carne tocata de vita, orez brun, oua de rata, dovlecel, radacina de telina, ceapa, suc de legume, marar, sare de mare, piper, apa. Descoperă o reinterpretare modernă a ciorbei de perișoare, o rețetă tradițională românească îmbogățită cu ingrediente noi pentru un profil nutrițional superior. Ingrediente: […]
Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească
Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […
Pofta buna!