Ciorba cu perisoare de peste – Delicioasa si Gustoasa

Printeaza

Ciorba cu perisoare de peste – Delicioasa si Gustoasa din: file de peste, ardei grasi, morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii, franzela, faina, bors, leustean, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Ciorba_cu_persioare_de_peste

  • 250 g file de peste
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 50 g franzela
  • 25 g faina
  • bors
  • leustan
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavatul şi ceapa rase pe răzătoarea mare se călesc 2 min în 2 linguri de ulei.

Totul se stinge cu 1,5 l supă de peşte clocotită şi se lasă să fiarbă până se pregătesc perişoarele.

Carnea de peşte pentru perişoare se pune la robot împreună cu franzela înmuiată şi bine stoarsă;

Se adaugă jumătate de ceapă, făină, sare, piper şi pătrunjelul şi se amestecă bine, până rezultă o pastă omogenă;

Când zarzavatul este bine fiert, se acreşte ciorba după gust; Se formează perişoarele cu ajutorul unei linguriţe şi se pun în ciorba în clocot;

Când toate perişoarele sunt gata, se fierb la foc mic circa 15 min; Ciorba nu se drege.

Pentru aromă, se pune leuştean.

Ciorba cu perisoare de peste

Ciorba_cu_persioare_de_peste

Pofta buna!

 

 

 

retete

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]

retete

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă din: carne tocata de vita, orez brun, oua de rata, dovlecel, radacina de telina, ceapa, suc de legume, marar, sare de mare, piper, apa. Descoperă o reinterpretare modernă a ciorbei de perișoare, o rețetă tradițională românească îmbogățită cu ingrediente noi pentru un profil nutrițional superior. Ingrediente: […]

retete

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.