Ciorba de perisoare cu legume din: ulei, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei verde, lamaie, sare, carne de vita, orez, ceapa, faina, patrunjel, oua, sare. Ingrediente: 30 ml ulei 3 morcovi ½ țelină 1 rădăcină pătrunjel 1 ceapă mică 1 ardei verde 1 lămâie sare Amestec perișoare: 700 g carne de vită, tocată de două ori […]
Ciorba de perisoare cu carne de vita si porc din: ulei de masline, ceapa, usturoi, frunza de dafin, supa de carne de vita, rosii, sos de rosii, coriandru, carne de vita, carne de porc, faina de porumb, lapte, ou, sare, piper negru, chimen si orez. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 2 3/4 cesti […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.