Ciorba de legume cu perisoare de pui cu tarhon din: piept de pui, cartofi, morcovi, ceapa verde, ceapa, orez, oua, gris, ulei, tarhon uscat, leustean, marar, bors, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 cartofi 2 morcovi 1 legătură ceapă verde 1 ceapă uscată 3 linguri orez 2 ouă 2 linguri griş 2 linguri […]
Ciorbă de perișoare de pui cu conopida si broccoli
PrinteazaCiorbă de perișoare de pui cu conopida si broccoli din: ceapa, morcov, telina, radacina de pastarnac, ardei gras, leustean, bors, conopida, broccoli, praz, ulei, mazare, carne tocata de pui, oua, orez, sare, ceapa.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 țelină mică
- 1 rădăcină de păstârnac
- 1 ardei gras
- 1 legătură leuștean
- borș
- câte 3 buchețele de conopidă și broccoli
- 1 fir de praz
- 2 linguri ulei
- 100 g mazăre
perișoare
- 500 g carne tocată de pui
- 2 ouă
- 2 linguri orez
- sare
- 1 ceapă mică
Mod de preparare:
Ciorbă de perișoare de pui cu conopida si broccoli: Pentru perișoare, amesteci carnea cu ouăle, sare, orezul spălat și scurs și ceapa fin tocată.
Speli legumele, le cureți și le tai după preferință.
Le pui la fiert la foc mediu, în 4 litri de apă, iar după 10 minute adaugi mazărea, buchețelele de conopidă și de broccoli și perișoarele.
Le fierbi circa 10 minute, până se ridică la suprafață.
Torni borșul prefiert, uleiul, sărezi ciorba după gust și presari leușteanul fin tocat.
Stingi focul și acoperi ciorba pentru 10 minute.
Pofta buna!
Ciorba de legume cu perisoare de pui cu tarhon
Ciorba de perisoare de porc din: cartofi, morcovi, ceapa, telina, rosii, oua, smantana, bors, leustean, carne de porc, paine, orez, sare, piper. Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 2 cepe 1 ţelină 3 roşii 1 gălbenuş 2 linguri cu smântână 1 I borş leuştean Pentru perisoare: 500 g carne de porc potrivit de grasă (cu os) […]
Pofta buna!