Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]
Ciorba cu perisoare – usor de preparat
PrinteazaCiorba cu perisoare – usor de preparat din: carne tocata, zarzavat pentru ciorba, ceapa, ou, orez, bors, patrunjel, leustean, sare si piper.
Ingrediente
- 500 g carne tocata (pasare, peste, porc sau vita)
- 500 g zarzavat amestecat pentru ciorbe
- 1 ceapa
- 1 ou
- 50 g orez
- 1 litru bors
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi zarzavatul, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi puneţi-l la fiert în 4 litri apă, cu 1 lingură sare.
Amestecaţi carnea tocată cu oul bătut, orezul, jumătate din legătura de pătrunjel tocat, sare şi piper.
Formaţi din amestec perişoare mici şi puneţi-le în oala cu ciorba ce fierbe în clocot.
Lăsaţi-le să fiarbă la foc mic 10-15 minute.
La final, puneţi borşul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt împreună cu leuşteanul.
Ciorba cu perisoare – usor de preparat
Pofta buna!
Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.” […]
Pofta buna!
Imi place ciorba de perisoare