Ciorba cu perisoare – usor de preparat

Printeaza

Ciorba cu perisoare – usor de preparat din: carne tocata, zarzavat pentru ciorba, ceapa, ou, orez, bors, patrunjel, leustean, sare si piper.

 

Ingrediente

  • 500 g carne tocata (pasare, peste, porc sau vita)
  • 500 g zarzavat amestecat pentru ciorbe
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 50 g orez
  • 1 litru bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavatul, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi puneţi-l la fiert în 4 litri apă, cu 1 lingură sare.

Amestecaţi carnea tocată cu oul bătut, orezul, jumătate din legătura de pătrunjel tocat, sare şi piper.

Formaţi din amestec perişoare mici şi puneţi-le în oala cu ciorba ce fierbe în clocot.

Lăsaţi-le să fiarbă la foc mic 10-15 minute.

La final, puneţi borşul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt împreună cu leuşteanul.

 

Ciorba cu perisoare – usor de preparat

Ciorba_cu_perisoare

Pofta buna!

 

 

 

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.”   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi place ciorba de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.