Ciorba de peste cu ardei gras si leustean

Printeaza

Ciorba de peste cu ardei gras si leustean din: usturoi, ceapa, ardei gras galben si rosu, file de crap dezosat, unt sau margarină, concentrat de legume, leustean, sare.

Ciorba de peste cu ardei gras si leustean

Ingrediente:

  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 500 g file de crap dezosat
  • 10 g unt sau margarină
  • 1/2 lingură concentrat de legume
  • leuştean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi ceapa, usturoiul îl zdrobeşti; iar ceapa o toci mărunt. Ardeii curăţaţi de seminţe şi nervuri îi tai fâşii subţiri sau cubuleţe. Speli peştele, îl zvinţi şi îl tai bucăţele mai mari.

Incingi gră­simea şi pui la călit ceapa şi usturoiul, apoi adaugi ardeii şl maî laşi aproape 8 minute. Tornţ zeama de zarzavat, pui bucăţile de peşte şi le- laşi să dea în clocot.

Adaugi condimentele, acoperi oala cu un ca­pac şi laşi supa să mai fiarbă 5 minute. Când este gata, presari leuştean verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Andreea Marcela

    O sa incerc si eu ciorba de peste sa vedem daca-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.