Ciorba de peste (Bors de peste)

Printeaza

Ciorba de peste (Bors de peste) din: peste, ceapa, orez, leustean, sare, bors, piper.

Ingrediente:

  • circa 1 kg peşte (uzual, crap)
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • leuştean
  • sare
  • 1 l borş
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert 2 l apă şi 1 litru de borş.

Când încep să fiarbă, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi orezul.

Se mai lasă aproximativ 10-15 minute la fiert, apoi se adaugă bucăţile de peşte, piperul, sarea şi leuşteanul.

După 15-20 de minute borşul este gata.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.