Ciorba cu peste, cartofi si mazare

Printeaza

Ciorba cu peste, cartofi si mazare din: peste, cartofi, mazare, ceapa, apa, boabe de coriandru, usturoi, boia de ardei iute, ulei, patrunjel, sare, piper, sos picant.

 

Ingrediente:

  • 7-8 bucăți mari de pește
  • 7-8 cartofi
  • 500 g mazăre
  • 2 cepe
  • 2 l apă
  • câteva boabe de coriandru
  • 2 căței de usturoi
  • 1 vârf de cuțit boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • putin sos picant

 

Mod de preparare:

Speli peștele. Cureți cartofii, usturoiul și ceapa. Tai cartofii în cubulețe, iar ceapa mărunt.

Călești ceapa și usturoiul în ulei, apoi adaugi cartofii și boiaua. Amesteci până când ceapa devine transparentă.

Fierbi apa cu puțină sare. Adaugi legumele călite și mazărea. Continui fierberea timp de 5 minute.

Când ești sigur că legumele au fiert, pui bucățile de pește și mai fierbi supa timp de 5 minute.

La sfârșit, sărezi și condimentezi ciorba după gust și presari verdeața tocată fin.

Servești ciorba caldă, alături de sosul picant, pentru ca fiecare să-și asezoneze porția după gust.

 

Ciorba cu peste, cartofi si mazare

Ciorba_cu_peste_cartofi_si_mazare

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.