Ciorba de peste cu castraveti in saramura

Printeaza

 Ciorba de peste cu castraveti in saramura

Ingrediente:

  • 1,200 kg peşte proaspăt (de preferat şi crap) oceanic
  • 1/21 zeamă de cas­traveţi în saramură
  • 1 1/2l apă sau zeamă de peşte
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 le­gătură de leuştean
  • 250 g castraveţi muraţi
  • 20 g măsline fără samburi
  • 1 ceapă
  • 50 g ulei
  • 1 /2 lingură de făină
  • 200 g smantană

 

Mod de preparare:

Ciorba de peste cu castraveti in saramura: Peştele fileuri se taie bucăţi, se fierbe cu zeama de castraveţi, supa, cas­traveţii curăţaţi şi tăiaţi mărunt, ceapa tocată şi măslinele.

Separat se face un sos din ulei şi făină cu care se mai fierbe 10 minute.

Se termină cu smantina si verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Castravetii banuiesc ca sunt folositi pentru a acri ciorba, nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.