Ciorba de peste cu ceapa rosie si boia

Printeaza

Ciorba de peste cu ceapa rosie si boia din: peşte, ceapa roşie, untură, boia de ardei.

 

Ingrediente:

  • 1 kg peşte
  • 3 cepe roşii, mari
  • 500 g untură
  • 1 linguriţă de boia de ardei

 

Mod de preparare:

Ciorba de peste cu ceapa rosie si boia: Ciorba de peşte este mai gustoasă dacă se folosesc 3 fe­luri de peşte: somn, crap şi scrumbie. Ceapa tăiată mărunt se căleşte, dar nu se prăjeşte.

Se presară cu boia de ardei şi sare, se stinge cu apă şi se fierbe. Peştele se curăţă, se taie felii şi se lasă să stea 15 minute cu sare.

Se pune într-o cratiţă, se toarnă zeama de mai sus şi atâta apă cât să aco­pere peştele complet. Se fierbe încet timp de 45 de minute. Se serveşte în acelaşi vas.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.