Ciorba de peste cu hrean

Printeaza

Ciorba de peste cu hrean din: peste, ceapa, ardei, rosii, cartofi, hrean, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1,250 kg peşte (crap, caras sau roşioară)
  • 2-3 cepe
  • 2-3 ardei (verde şi roşu)
  • 3-4 roşii
  • 1 cartof
  • 1 rădăcină de hrean
  • 500 ml borş
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Ciorba de peste cu hrean:

Cureţi peştele (se curăţă uşor de solzi, dacă îl scufunzi câteva secunde în apă fierbinte), îl speli bine în interior şi îl tai bucăţi, în oala în care vei fierbe ciorba, pui ceapa tocată şi o căleşti în puţin ulei.

Adaugi apoi ardeiul torjat roşiile curăţate de pieliţă şi tocate şi cartoful tăiat cubuleţe.

Când amestecul este fiert pe jumătate, adaugi şi hreanul ras. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Spre final, adaugi bucăţile de pţeşte şi laşi ciorba să fiarbă pe foc mic, timp de 8-10 minute.

Incerci să fie peştele fiert şi apoi opreşti focul.

Separat, fierbi borşul şi îl adaugi în oală, împreună cu leuşteanul tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ciorba de peste dreasa cu smantana

Ciorba de peste dreasa cu smantana din: peste, ulei, morcovi, ceapa, albitura, cartofi, smantana, oua, rosii, bulion, lamaie, sare. Ingrediente: 2 kg peste 100 ml ulei 150 g morcovi 250 g ceapa 100 g albitura 400 g cartofi 300 g smantana 3 oua 2 rosii 2 linguri bulion 1 lamaie sare   Mod de preparare: […]

Ciorba de peste cu mujdei

Ciorba de peste cu mujdei din: peste, ceapa, ardei, cartofi, otet, ardei, usturoi, verdeata. Ingrediente: 1,5 kg peste amestecat mic si mare, capete si cozi o ceapă 2 ardei grasi 5 cartofi 5 linguri otet alb un ardei iute Pentru servit: mujdei de usturoi verdeata   Mod de preparare: In 2,5 litri de apă se […]

 

Ciorba de peste cu curry

Ciorba de peste cu curry din: peste, curry, ceapa, rosii, cartofi, morcovi, iaurt, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 400 g peşte 2 linguri praf de curry o ceapă 3 roşii 1,5 l apă 3 cartofi 2 morcovi 2 linguri suc de lămâie 60 g iaurt o lingură ulei sare 3-4 fire pătrunjel   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.