Ciorba cu fidea si peste din: macrou, paste, morcovi, mazare, ardei grasi, telina, ceapa, fasole verde, varza de Bruxelles, pasta tomate, rosii, bors, ulei, dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 800 g macrou 200 g paste doi morcovi 200 g mazăre doi ardei graşi o ţelină 5 cepe mici 300 g fasole verde 300 g varză […]
Ciorba de peste cu icre
PrinteazaCiorba de peste cu icre din: cap de crap, coada şi şira spinării, zarzavat pentru supă, ceapă roşie, icre, ulei, făină, smântână, sare, boia de ardei, piper boabe, foi de dafin, oţet.
Ingrediente:
- 1 cap de crap, coada şi şira spinării
- 1 legătură de zarzavat pentru supă
- 1 ceapă roşie
- icre
- 1 lingură de ulei
- 1 lingură de făină
- 100 ml smântână
- sare
- boia de ardei
- piper boabe
- foi de dafin
- oţet
Mod de preparare:
Capul, mijlocul şi coada se pun la fiert, împreună cu zarzavatul şi ceapa tăiate rondele, în 1,5 litri apă.
Se condimentează cu piper, sare, foi de dafin şi se fierbe până se înmoaie.
Se scoate mijlocul, se pun în locul lui icrele şi se fierb 10 minute.
Se face un rântaş alb cu boia de ardei, se stinge cu puţină apă rece şi se toarnă în supă.
Se acreşte, cu oţet şi se serveşte cu smântână.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba cu fidea si peste
Lapţi de crap fripţi
Lapţi de crap fripţi din: lapti de crap, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, sare, piper, lamaie. Poate te intereseaza si Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean Ingrediente: 400 g lapţi de crap 1 leg. ceapă verde 1 leg. usturoi verde 100 ml ulei 250g făină sare piper […]
Pofta buna!