Ficat de Oaie Sote cu Ceapă Caramelizată – Rețetă Delicioasă și Nutritivă: bogată în nutrienți esențiali și cunoscut pentru gustul său distinctiv. Această rețetă de ficat de oaie sote cu ceapă caramelizată este ideală pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să beneficieze de proprietățile nutritive ale ficatului. Preparatul este simplu, dar plin […]
Ciorba de peste cu legume si suc de rosii
PrinteazaCiorba de peste cu legume si suc de rosii din: peste, bors, pastarnac, morcov, radacina de telina, ceapa, orez, radacina de patrunjel, ulei, suc de rosii, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 1 kg peste
- 1 litru bors
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- 1 radacina telina sau 2-3 tije
- 1 ceapa
- 2-3 linguri orez
- 1 radacina patrunjel
- 50 ml ulei
- 200 ml suc de rosii
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cureţi peştele şi îl speli bine. îl tai bucăţi sau rondele. Cureţi morcovul, ţelina (sau tijele) şi păstârnacul şi le tai mărunt.
Ceapa o cureţi şi o tai julien. Incingi uleiul într-o tigaie, pui legumele şi le laşi 1 minut să se înmoaie, apoi adaugi 1-1,5 litri de apă încălzită şi laşi la fiert.
Separat, dai borşul în clocot. Când legumele sunt aproape fierte, adaugi orezul şi sarea şi laşi 15 minute, apoi torni sucul de roşii şi borşul. Dacă mai este nevoie, mai poţi adăuga apă fiartă.
Cu un sfert de oră înainte să iei de pe foc, adaugi peştele şi laşi până se albeşte carnea.
Serveşti ciorba caldă cu pătrunjel presărat pe deasupra. Dacă vrei, o poţi servi cu mămăliguţă.
Ciorba de peste cu legume si suc de rosii
Pofta buna!
Ficat de Oaie Sote cu Ceapă Caramelizată