Ciorbă de peşte cu leuştean proaspăt

Printeaza

O reteta de ciorba de peste cu leustean proaspat din: usturoi, ceapa, ardei gras, file de peste, unt, concentrat de legume, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbă de peşte cu leuştean proaspăt

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 g file de crap (dezosat)
  • 10 g unt sau margarina
  • 1/2 l concentrat de legume
  • leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi ceapa. Us­turoiul îl zdrobeşti, iar ceapa o toci mărunt. Cureţi ardeii de seminţe şi de nervuri, îi tai fâşii subţiri sau cubuleţe. Speli peştele, îl zvinţi şi îl tai bucăţele mai mari. încingi grăsimea şi pui la călit ceapa şi usturoiul, apoi adaugi ardeii şi îi mai laşi aproape 8 minute pe foc.

Torni zeama de zarzavat, pui bucăţile de peşte şi laşi să dea în clocot. Adaugi condimente­le, acoperi oala cu un capac şi laşi supa să fiarbă 5 minute. Presari leuştean verde tocat. E o ciorbă foarte gustoasă cu crap, dar dacă nu ai, poţi folosi şi alt peşte.

Ciorbă de peşte cu leuştean proaspăt

Ciorbă de peşte cu leuştean proaspăt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.